Muziekschool Da Capo Schagen

Muzieklessen, samenspel, optredens en instrumentenfonds

 

Muziekschool Da Capo is aanbieder van veel verschillende soorten lessen op muziekgebied in cultuurhuis Markt 18 in het centrum van Schagen. Da Capo verzorgt o.a. instrumentale lessen, zanglessen, band coaching, muzikale basisvorming en andere cursussen en workshops voor kinderen, jongeren en volwassenen. De leerlingen (en docenten) van Da Capo zijn tijdens het seizoen te beluisteren op diverse plekken in Schagen.

Da Capo beschikt over een eigen instrumentenfonds waardoor muziekles voor nog meer mensen tot de mogelijkheden behoort. Via het instrumentenfonds is het mogelijk een instrument te huren of te kopen. Je hebt dan altijd een instrument van goede kwaliteit tegen een redelijke prijs met een volledige garantie.

Bij de gediplomeerde docenten van Da Capo staan de leerlingen centraal. Zij richten zich, niet alleen qua lestijd, maar ook in hun keuze voor muziekstijl, zoals klassiek, pop of jazz, op elke individuele leerling. De docenten gebruiken de nieuwste methoden en zijn ook volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. De muziekschool wordt gesubsidieerd door de Gemeente Schagen en mag de rijks erkende diploma’s uitreiken, o.a. voor het halen van de examens HaFaBra voor blazers en Epta voor pianisten.

Voor meer informatie kun je onze website eens bezoeken, www.dacaposchagen.nl, of een email sturen naar info@dacaposchagen.nl .

 

Deel dit op Social Media

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd of opgeslagen. Velden met een * zijn verplicht.

Nieuwsbrief Amuse

Agenda

1 november tot 6 december 2022 Expositie in Bibliotheek Schagen
1 november / 08:00 - 6 december / 17:00
1 november tot 13 december 2022 Expositie in Bibliotheek Tuitjenhorn
1 november / 08:00 - 13 december / 17:00
1 november tot 31 december 2022 Expositie Jeanne Lienos in De Etalage
1 november / 08:00 - 31 december / 17:00
1 december 2022 Film: Beautiful Beings in Scagon de Luxe
1 december / 14:00 - 1 december / 17:00
1 december 2022 Film: Les Passagers de la Nuit
1 december / 20:00 - 1 december / 22:30

Zoeken