Agenda

Laden Evenementen

Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

8 mei 2022 The Lasses in Herboren Toren

8 mei / 15:00 - 17:00

€15,00

The Lasses, Hemels folk duo!

Sterke harmonieën, loepzuivere zang en ongedwongen stemgeluid maken The Lasses een veelgevraagd duo in de internationale folkscene: van Schotland tot Amerika tot Japan. Margot Merah en Sophie Janna touren met hun geweldige folkballades afkomstig uit de Schotse, Ierse en Amerikaanse folktradities en intieme eigen liedjes de hele wereld over.

Hun stemmen smelten prachtig samen in hun akoestische muziek waarbij je referenties zou kunnen maken met bijvoorbeeld Mary Black, McGarrigles, the Roches, Sandy Denny en Nathalie Merchant en Olabelle Reed. Van de laatste 3 staan er tevens ook songs op hun laatste album Undone.

Door de bijzondere combinatie van hun stemmen en de mooie instrumentatie met bodhrán, gitaar en tenor ukelele blijf je luisteren. En met hun gevoelige liedjes, charmante podiumpresentatie en grappige verhalen weten The Lasses ieder publiek te raken. Centraal staat altijd de samenzang waarbij de stemmen elkaar perfect aanvullen en versterken.

Eind 2019 verscheen het vierde album ‘Undone’, dat werd gepresenteerd met een uitverkocht concert in het Amsterdamse Paradiso Noord. Ook waren Margot en Sophie te zien bij tv-programma Vrije Geluiden en stond het album op nummer 1 in de Euro-Americana Chart.

Reserveren: jannie.paarlberg53@gmail.com of 06 51831738

www.thelasses.nl

entree € 15,00

 

 

 

Deel dit op Social Media

Zet dit in mijn agenda

Gegevens

Datum:
8 mei
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
€15,00
Site:
www.herboren-toren.nl

Locatie

Kerkje Herboren Toren
Burgerweg 62A
Burgerbrug,
+ Google Maps