Agenda

Laden Evenementen

Alle evenementen

5 april 2019 t/m 5 mei 2019 Kunstexpositie Bloeiend Zijpe

5 april / 08:00 - 5 mei / 17:00

  • Workshop Creatief schrijven   —   inspiratie tussen de bloemen!
  • Vrijdag 19 april en op vrijdag 3 mei

In de prachtige omgeving van de Molen De Hoop in ’t Zand wordt de workshop creatief schrijven gehouden. Heb je altijd al een verhaal willen schrijven, een gedicht, een stukje van je leven, fantasie of echt gebeurd, maar ben je nooit begonnen? Of is schrijven je hobby en wil je nieuwe inspiratie en ideeën?

Met creatieve schrijfoefeningen en de bloemen en onze omgeving als inspiratie haal je het beste in jezelf naar boven. Het maakt niet uit of je schrijfervaring hebt. Creativiteit is waar het om draait. Samen met schijfster Susanna Florie ga je freewriten; niet letten op spelling, zinsbouw en stijl, maar de mooiste zinnen op papier zetten.

Aanmelden; inschrijven@leessst.com

  • Fotoworkshop
  • 20/27 april en 4 mei

Met heel veel tips en trucs, een model en andere inspirerende ideetjes maak je de mooiste foto’s in de bloeiende velden. De groepjes zijn tot maximaal 8 personen. Wil je dit keer mee doen, meld je dan snel aan, want vol is vol!

Aanmelden; info@johanpronk.nl

  • SchilderworkshopAanmelden; nielszwirs@gmail.com
  • Schilderworkshop midden in de bloeiende bloembollenvelden door Niels Zwirs. Zaterdag 20 april van 10.00- 12.30 uur volwassenen €32,50 Kinderen van 13.30 – 16.00 uur €10,00
  • Kunstexpositie

Ook dit jaar is het weer gelukt om verschillende kunstenaars uit de omgeving te laten exposeren. Schilderkunst, papierbewerking, fotografie, beeldhouwkunst, glaswerk het wordt allemaal weer tentoongesteld.

De kunstexpositie is dagelijks van 5 april t/m 5 mei gratis te bezoeken van 11.30 – 17.00 uur in Agrarisch Centrum BolleNoord, Groteweg 9, ’t Zand.    

Alle informatie is verder te vinden op de geheel vernieuwde website: www.bloeiendzijpe.nl

Deel dit op Social Media

Zet dit in mijn agenda

Gegevens

Begin:
5 april / 08:00
Einde:
5 mei / 17:00

Locatie

BolleNoord
Groteweg 9
't Zand,
+ Google Maps