Agenda

Laden Evenementen

Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

29 augustus 2021 Caleidoscoop in Scagon de Luxe

29 augustus / 20:00 - 22:00

€11,50

Alternatief voor Schager UITmarkt in Scagon De Luxe

Scagon De Luxe opent nieuw theaterseizoen met verrassende ’Caleidoscoop’

Gelukkig! We mogen weer!

Na zo’n lange tijd van louter onmogelijkheden mogen we weer! Helaas (nog) niet volledig en vrijuit, maar met de inmiddels gekende beperkingen. Zo zal er, in het kader van de anderhalve meter maatregel per voorstelling plaats zijn voor maximaal 28 volwassenen.

En dus…. presenteert Stichting Scagon De Luxe in het laatste weekeinde van augustus in een nieuw, eendrachtig samenwerkingsverband, een viertal voorstellingen met daarin een waar verrassingsmenu. Deze voorstellingen vormen zo een alternatief voor de jaarlijkse Schager UITmarkt die ook dit jaar helaas geen doorgang kan vinden.

In een fraaie ’Caleidoscoop’ zullen typisch theater gebonden disciplines als muziek*, dans*, toneel* en film* samengaan in een heerlijk, lichtvoetig en feestelijk programma! Hierin staat de Docentenband van DA CAPO garant voor een opmerkelijk optreden. BALLETSCHOOL SCHAGEN brengt een selectie van dansen, o.a. uitgevoerd door de groepen PARDANS en PARDEUX. Intermezzo’s hierbij worden gedanst door Dansschool SIZZLING SALSA. Toneelvereniging OZOS zal zich presenteren met de eenakter ’Tweestrijd’. En natuurlijk past de ’filmtak’ van Scagon De Luxe uitstekend in dit uitzonderlijk gevarieerde programma met een, voor deze gelegenheid, zeer toepasselijke korte film.

 

Laat u zich dus niet weerhouden, reserveer snel en wees welkom op deze bijzondere seizoenopening in ons theater. Want….We mogen gelukkig weer!

 

Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop www.scagondeluxe.nl

Deel dit op Social Media

Zet dit in mijn agenda

Gegevens

Datum:
29 augustus
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€11,50
Site:
www.scagondeluxe.nl

Locatie

Scagon de Luxe Theater
Torenstraat 1
Schagen, 1741 CB Nederland
+ Google Maps