Agenda

Laden Evenementen

Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

25 november 2020 Van begin tot het absolute einde

25 november / 20:00 - 21:30

€10,00

Zinvol Zijpe: Erik Jan Tillema en Victor Posch als duo samen in ’Van begin tot het absolute einde’.

Er bestaan duizenden scheppingsverhalen: over hoe de wereld is ontstaan en hoe de mensen zijn gemaakt. Wat willen deze verhalen ons vertellen en hebben we er tegenwoordig nog wat aan? Verhalen over het ontstaan van de wereld staan centraal tijdens de voorstelling ’Van begint tot het absolute einde’. Erik Jan Tillema neemt de aanwezigen op een humorvolle wijze mee langs scheppingsverhalen uit alle hoeken van de wereld: van het bekende verhaal uit de Bijbel tot onbekende verhalen van de eilanden in de Grote Oceaan.
Al die verschillende verhalen willen vertellen over het ontstaan van de mens. Zijn er overeenkomsten tussen al die verhalen? En hebben we er tegenwoordig nog wat aan, nu de wetenschap steeds meer kan verklaren hoe het heelal is ontstaan?
Erik Jan Tillema stelt de vragen en komt met een verrassend antwoord. De veelzijdige muzikant Victor Posch is al jaren een veel geziene gast op de Nederlandse podia. Hij zingt, speelt saxofoon, drumt en zorgt zo voor de muzikale omlijsting van deze voorstelling.

FOTO: Jessica Heetebrij

Datum: woensdag 25 november 2020
Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 10,00

Eindtijd voorstelling: 21.00 uur

Deel dit op Social Media

Zet dit in mijn agenda

Gegevens

Datum:
25 november
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
€10,00
Site:
www.scagondeluxe.nl

Locatie

Scagon de Luxe Theater
Torenstraat 1
Schagen, 1741 CB Nederland
+ Google Maps