Agenda

Laden Evenementen

Alle evenementen

25 juni tot 25 augustus 2022 Expositie in De Etalage Cora Deutekom

25 juni / 10:00 - 25 augustus / 17:00

Gratis

Cora Deutekom exposeert van 25 juni t/m 25 augustus bij Kunstetalage de ‘de Etalage’, Westersingel 3 in Schagen.

Cora is in onze regio – en daarbuiten – alom bekend als grafisch ontwerper. Bewust of onbewust hebben wij allemaal kennisgemaakt met haar artistieke uitingen. Is het niet via door haar ontworpen logo’s en huisstijlen, dan toch door haar in het oog springende flyers en advertentiecampagnes.

Minder bekend is haar passie voor fotografie. Al zo’n jaar of zes trekt ze met haar fotocamera door het waterrijke Noord-Hollandse landschap om de natuur en dan vooral de diversiteit aan vogels vast te leggen. Wie in onze contreien graag de wandelschoenen aantrekt, is haar misschien wel eens tegengekomen, gewapend met haar camera.

Cora’s foto-opnamen zijn al meermalen geëxposeerd, b.v. in Slot Schagen en Scagon De Luxe, maar ook in Schagense hospices wordt haar werk bijzonder gewaardeerd. Er zijn fotopublicaties in uiteenlopende bladen. Met een inzending van een foto voor National Geographic, ontving ze zelfs de prestigieuze Publieksprijs!

de Etalage

Van 25 juni t/m 25 augustus 2022 is het werk van Cora Deutekom ook gewoon vanaf de straat te zien. Dan exposeert zij onder de vlag van Kunstplein Schagen bij kunstetalage de Etalage. U kunt er altijd terecht. Het adres is: Westersingel 3. De getoonde fotografieën zijn allemaal afgedrukt op dibond.

Mooi voor aan de wand

Wilt u meer werken zien van Cora Deutekom? Een selectie van haar foto’s staat op de website www.codesign.nl  Ook beschikt zij over een archief met nog veel meer fotomateriaal. Alle beelden zijn toe te passen voor, bijvoorbeeld, fotowanden en fotopanelen. Kantoren, zorginstellingen en praktijkruimtes knappen er enorm van op, maar ook winkels, beurzen, showrooms en particuliere woningen. De  foto’s zijn verkrijgbaar in dibond (canvas) in elk gewenst  formaat. In kleur en in zwartwit. De afdrukken op dibond zijn verkrijgbaar in het vierkant, rechthoekig, en sinds kort ook in een ronde variant. De foto’s op de verschillende uitingen kunnen besteld worden via een formulier op de website.

Cora Deutekom, www.codesign.nl.

Deel dit op Social Media

Zet dit in mijn agenda

Gegevens

Begin:
25 juni / 10:00
Einde:
25 augustus / 17:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Kunstetalage “De Etalage”
Westersingel 3
Schagen, 1741MZ
+ Google Maps