Agenda

Laden Evenementen

Alle evenementen

  • Dit event is voorbij.

16 februari 2019 Dark Rosie met Nederchansons

16 februari / 20:30 - 22:30

Op zaterdag 16 februari 2019 treedt een bijzonder muzikale groep met Nederchansons op. Een viertal gelouterde muzikanten voeren je mee met een speelse vlucht liedjes, van eigen makelij en in het Nederlands gezongen.

Bij het verschijnen van hun tweede cd kreeg ze veel positieve reacties. Hun muziek bleek een snaar te raken die kennelijk bij velen resoneert. Dark Rosie maakt avontuurlijke akoestische muziek met een rijk palet aan instrumenten. Accordeon en gitaar klinken, maar ook mandoline, melodica, bouzouki, steelguitar en contrabas.

De bezetting bestaat uit: Miranda (zang, accordeon), Michel (gitaar) Vincent (contrabas, zang) Mark (lapsteel, gitaar, mandoline, bouzouki). Ze noemen hun genre: Nederchansons. De ene keer is het met een klassieke opmaat, dan weer met een Cubaanse cadans of een beet van de blues.

Maar ook Edith Piaf komt langs. Zelfs Astor Piazzolla, de man van de Argentijnse tango, geeft een knipoog. En zo wordt het leven bezongen in vele klankkleuren. Natuurlijk gaat het daarbij over de liefde, alsook over verlies en troost. Maar zangeres Miranda brengt net zo makkelijk een vrolijke ode aan haar kat ten gehore. Dark Rosie is een graag geziene gast in theaters en kerkjes in Noord-Holland en ver daarbuiten. Meer informatie over Dark Rosie? Zie link

Entree:         10 euro pp (excl. reservering, incl. kopje koffie / thee bij entree)

Kaarten:       Bij de ingang of reserveren via: www.cultuurkerkje.nl/kaartverkoop/

 

 

Deel dit op Social Media

Zet dit in mijn agenda

Gegevens

Datum:
16 februari
Tijd:
20:30 - 22:30

Locatie

Cultuurkerk Oudesluis
Noorderweg 14a
Oudesluis,
+ Google Maps