Agenda

Laden Evenementen

Alle evenementen

13 juni 2021 en daarna: Zijper Museum weer open

13 juni / 08:00 - 31 augustus / 17:00

€4,00

Zijper Museum open met nieuwe expositie

 

Nederland ontwaakt uit een lange lockdown en het Zijper Museum haakt daar graag op in. Het museum gaat op 13 juni a.s. weer open voor publiek en start daarbij met de nieuwe gastexpositie “Willem & Marijke”.

Willem Bakker en Marijke Snik, beiden afkomstig uit Schagerbrug, zijn elk al jaren actief als amateur kunstschilders. Marijke werkt vooral graag met acryl en pastelkrijt en vindt haar inspiratie in buitenlandse reizen. Willem zocht aanvankelijk zijn voorbeeld in ‘de oude meesters’ maar past inmiddels een variatie aan materialen en technieken op uiteenlopende onderwerpen toe. In totaal zijn zo’n dertig schilderijen van hen te bewonderen.

Toegang tot deze expositie is vanzelfsprekend inbegrepen in een bezoek aan het museum, evenals toegang tot de wisselexpositie  over de Engelandvaarders. Deze was samengesteld in het kader van “75 Jaar Vrijheid”, maar wordt nu nog enige maanden aangehouden.

Als kers op de taart worden de recente publieksschenkingen tentoongesteld.

 

Het Zijper Museum houdt zich aan het Museumprotocol in het kader van corona. De kern voor bezoekers is dat vooraf gereserveerd moet worden (06-82772524) en dat tijdens het bezoek een mondkapje verplicht is.

Voor verdere informatie zie www.zijpermuseum.nl

Openingsdagen: Zondag, maandag en donderdag, 12.00-16.30 uur

Deel dit op Social Media

Zet dit in mijn agenda

Gegevens

Begin:
13 juni / 08:00
Einde:
31 augustus / 17:00
Kosten:
€4,00
Site:
www.zijpermuseum.nl

Locatie

Zijper Museum
Schagerweg 97D
Schagerbrug,
+ Google Maps