Agenda

Laden Evenementen

Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

1 mei 2022 We zullen wel zien waar we terechtkomen + Tobben

1 mei / 15:00 - 17:00

€12,50

’We zullen wel zien waar…’/ ’Tobben’

Een dubbelprogramma van de nieuwe generatie kleinkunstenaars brengt een sprankelende muzikale vertelling en een liedjesprogramma met scherpe en grappige teksten.

In hun debuutprogramma speelt duo Roes, zowel sprankelend als spraakmakend, de muzikale vertelling ’We zullen wel zien waar we terechtkomen’:
In 1861 reisde Alexine Tinne als eerste vrouwelijke ontdekkingsreiziger door de Sahara. Hierin wordt zij, meer dan ooit, geconfronteerd met haar verleden. Ondanks dat de wereld destijds nog volledig anders was, zijn de thema’s waarop ze stuit verrassend actueel. Want, kun je verantwoordelijk worden gehouden voor de daden van je voorouders? En kun je het ooit goed doen?
Tekst en spel: Sophie Laurence & Judith Oosterwijk
Muziek: Freek Struijs

’Tobben’
Ruth Elings, werd geboren in een klein dorpje. Ze droomde daar over de toekomst en haar liefde voor muziek. Nu woont ze in die grote stad en beleeft een nieuw avontuur: haar eigen liedjesprogramma’s maken. In haar Nederlandstalige repertoire combineert ze muzikaliteit met scherpe en grappige teksten. Wel hebben de liedjes uit dit nieuwe programma één gemene deler: Ze zijn uit tobben ontstaan. Haar lichte wereldvreemdheid zorgt voor een frisse blik op onze manier van leven. In haar onschuld is Ruth ontwapenend. Tijdens haar voorstelling laat ze haar publiek lachen en soms een beetje huilen, maar zorgt er altijd voor dat men met een fijn, gelukkig gevoel het theater verlaat.

Datum: zondag 1 mei 2022
Aanvang: 15.00 uur
Entree: € 12,50
CJP: € 7,50

Deel dit op Social Media

Zet dit in mijn agenda

Gegevens

Datum:
1 mei
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
€12,50
Site:
www.scagondeluxe.nl

Locatie

Scagon de Luxe Theater
Torenstraat 1
Schagen, 1741 CB Nederland
+ Google Maps