Agenda

Laden Evenementen

Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

1 mei 2022 Muziektuin zondagmiddagconcert

1 mei / 12:00 - 14:00

Gratis

21 zondagen van 12.00 tot 14.00 uur, de alom geprezen muziektuin optredens in Schagen. Zondag 1 mei het eerste optreden van het seizoen. Om exact 12 uur wordt deze eerste van een geweldige reeks officieel geopend door: wethouder Joke Kruit, die een zeer warm hart heeft voor kunst en cultuur. We zijn altijd blij dat een prominent van de gemeente Schagen de aftrap neemt.

Vervolgens neemt de Schagens Harmonie het openingsconcert voor haar rekening.
Na twee jaar van geen optredens, een lange periode van geen repetities is eindelijk het ongemak achter de rug. Met de woorden “Muziek verstomt maar in ons hart blijven de noten aanwezig” is de Schagens Harmonie weer terug, en dat gaan de bezoekers aan de Muziektuin écht beleven. En niet alleen het grote orkest, maar ook het jeugdorkest laat zich van haar beste kant horen.

Daarna neemt Dansschool Rebounce het over.
Rebounce is al jaren verbonden met de muziektuin, ook zij mogen weer optreden. Op dit moment heeft Rebounce twee wedstrijdteams; Demosensation en Reflex. Beiden zijn te zien in de Muziektuin. Maar ook de dansers(tjes) van 4 jaar zullen de gevoelige snaar raken bij ouders, grootouders familieleden en het overige publiek. Kortom ‘van elk wat wils’ op deze eerste zondag van mei.

Stichting de muziektuin heeft weer haar uiterste best gedaan om weer goed voor de dag te komen. Zoals uitbreiding van apparatuur, alle optredens worden live opgenomen, en live uitgezonden. Let op: Vanaf zondag 1 mei 12.00 zijn wij live te volgen op Youtube.com:  MuziektuinSchagen.

Deel dit op Social Media

Zet dit in mijn agenda

Gegevens

Datum:
1 mei
Tijd:
12:00 - 14:00
Kosten:
Gratis
Site:
www.muziektuinschagen.nl

Locatie

Muziektuin Schagen
Loet
Schagen,
+ Google Maps