Beursvloer Schager Uitdaging op 26 maart

Heeft u zich al aangemeld voor de Beursvloer van de Schager Uitdaging?

Op donderdag 26 maart 2020 zal de 4de editie van de Beursvloer van de Schager Uitdaging plaatsvinden. Aanmelden kan via info@schageruitdaging.nl. Eens per jaar organiseert de Schager Uitdaging een Beursvloer waar zowel bedrijven als verenigingen samengebracht worden om met elkaar kennis te maken en met gesloten beurs te handelen en een match te sluiten. Stichtingen, verenigingen en organisaties die opzoek zijn naar vakkennis, materialen en vrijwilligersuren voor het uitvoeren van specifieke klussen kunnen tijdens de beurs contact leggen met bedrijven die graag verenigingen uit de eigen omgeving willen helpen of ondersteunen. 

Bedrijven
Tijdens de Beursvloer hebben bedrijven en ondernemers de mogelijkheid om middelen&materialen, kennis&kunde, hulp en/of klussen aan te bieden aan maatschappelijke organisaties uit de gemeente Schagen. Deze Beursvloer biedt bedrijven de gelegenheid om op een gemakkelijke manier iets te doen voor verenigingen en stichtingen uit de eigen omgeving. Door het grote aanbod kun je als ondernemer zelf de keuze maken wat goed bij jouw bedrijf past. Tevens is het een ideale gelegenheid om gelijkgestemde ondernemers te ontmoeten.

Maatschappelijke organisaties
Het bedrijfsleven wil organisaties graag helpen door een helpende hand, kennis of spullen aan te bieden. Deze beursvloer is een mooie gelegenheid om maatschappelijk betrokken ondernemers uit de gemeente Schagen te ontmoeten die jouw organisatie willen helpen. Een wederdienst maakt de match compleet. Denk bijvoorbeeld aan een rondleiding, gratis toegangskaartjes voor een uitvoering/ optreden, les, deelname activiteit etc..
Aanmelden
Datum: donderdag 26 maart 2020
Tijd: 16:00 tot 18:00 uur
Locatie: ALPHA, Loet 13 te Schagen
Aanmelden: info@schageruitdaging.nl


Tijdens de Beursvloer ontstaan natuurlijk de mooiste ideeën voor matches, toch ontvangen wij graag vooraf informatie van de maatschappelijke organisaties over de behoeftevragen en van de bedrijven over het mogelijke aanbod. Aanmelden kan door uw naam, de naam van de stichting/vereniging of het bedrijf en informatie over vraag en/of aanbod te sturen naar: info@schageruitdaging.nl.

Deel dit op Social Media

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd of opgeslagen. Velden met een * zijn verplicht.

Nieuwsbrief Amuse

Agenda

1 augustus t/m 22 oktober 2020 Expositie Schager Kunstkring in De Bron
1 augustus / 08:00 - 22 oktober / 17:00
1 september tot 31 oktober 2020 Expositie Harmen Lustig in De Etalage
1 september / 08:00 - 31 oktober / 17:00
3 september tot 9 november 2020 Expositie in Bieb Tuitjenhorn
3 september / 10:00 - 10 november / 17:00
4 september tot 27 oktober 2020 Expositie Johan Scheffer in Bieb Schagen
4 september / 10:00 - 27 oktober / 17:00
24 september 2020 t/m 6 januari 2021 Expositie SKK in De Nieuwe Nes
24 september / 08:00 - 6 januari 2021 / 17:00

Zoeken