Agenda

Laden Evenementen

Alle evenementen

12 juli t/m 31 augustus Zomerbieb voor kinderen

12 juli / 08:00 - 31 augustus / 17:00

Tijdens de zomervakantie organiseert KopGroep Bibliotheken op woensdag een leuk programma voor kinderen in de bibliotheken van Schagen en Tuitjenhorn. Niet alle kinderen gaan op vakantie en voor de thuisblijvers is de ZomerBieb. Er wordt voorgelezen op 26 juli en 9 en 23 augustus. Kinderen kunnen deze middagen luisteren naar een mooi verhaal en daarna knutselen. Op 2 augustus komt een poppendokter naar de bibliotheken. Kinderen mogen dan op consult komen met hun zieke pop of knuffelbeest. Woensdag 16 augustus staat er speurtocht op het programma. Allerlei vragen over boeken moeten beantwoord worden. Hierbij maken de deelnemers kans op een leuke prijs.

Tijdens de laatste ZomerBieb is er jeugdtheater in de bibliotheek in Tuitjenhorn. Het Zoldertheater speelt dan de voorstelling ‘Tovertijd’.

Alle activiteiten beginnen op woensdagmiddag om 15.00 uur. De ZomerBieb is gratis en aanmelden is niet nodig. Alleen voor de voorstelling van het Zoldertheater op 30 augustus moeten ouders en kinderen een plekje reserveren via: www.kopgroepbibliotheken.nl

 

Deel dit op Social Media

Zet dit in mijn agenda

Gegevens

Begin:
12 juli / 08:00
Einde:
31 augustus / 17:00

Locatie

Bibliotheken Schagen en Tuitjenhorn