Belangrijk nieuws over de AMUSE!!!!

Schagen, 27 juli 2017

Zoals iedereen gemerkt heeft is onze nieuwsbrief Amuse even niet verschenen. Door ziekte van Hans Duin moesten wij helaas de productie stilleggen. Gelukkig gaat het met Hans weer beter, maar hij heeft wel aangegeven dat hij deze taak niet meer op zich neemt. Wij als KCARS betreuren dit ten zeerste, maar zijn blij dat hij twee jaar geleden het initiatief heeft genomen om dit mooie blad op te zetten en bekendheid te geven. Alle hulde hiervoor. Nu wordt het stokje overgedragen. De KCARS heeft iemand gevonden uit het verenigingsleven die de redactie van de Amuse op zich wil nemen, namelijk Margreeth van Dijk. Ik wens Margreeth veel succes en vooral veel plezier in het samenstellen van de Amuse. Zij zal zich in het eerstvolgende nummer dat verschijnt aan u voorstellen.

Wat voor u belangrijk is dat u alle informatie over uw evenement naar Margreeth stuurt.

Nog even ter herinnering: Stuur de aankondiging van uw evenement met daarin een korte samenvatting van de inhoud, de datum/data en tijden, locatie, toegangsprijzen en de website, aangevuld  met een foto, liefst in een hoge resolutie.

Wilt u uw evenement eveneens vermeld zien op de website van de KCARS? Stuur de informatie dan ook naar Willem Gorter. Ook evenementen die al in de planning staan voor volgend jaar en verder kunt u aan hem doorgeven. De agenda van de website is immers ook bedoeld om activiteiten op elkaar af te stemmen en zo dubbeling van evenementen met gelijke inhoud op hetzelfde tijdstip te voorkomen.

Nogmaals: Informatie over evenementen vanaf heden s.v.p. toesturen aan

Margreeth van Dijk: marvd@xs4all.nl en

Willem Gorter willem.gorter@kcars.nl

Ik wens u een plezierig nieuw cultureel seizoen.

Met vriendelijke groet,

Bestuur KCARS

Deel dit op Social Media

Stuur een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd of opgeslagen. Velden met een * zijn verplicht.

Nieuwsbrief Amuse

 

Aanmelden agenda

Hier kunnen organisaties evenementen aanmelden voor de Amuse en de agenda op de website. Download het volgende formulier.

Evenmement aanmelden

 

Agenda

14 december 2017 De Luxe: The Happiest Day in de Life of Olli Mäki
14 december / 20:00 - 14 december / 22:30
15 december 2017 Het parochiekoor Gregorius Kerstconcert
15 december / 20:00 - 15 december / 21:30
16 december 2017 De Luxe: The Happiest Day in de Life of Olli Mäki
16 december / 20:00 - 16 december / 22:30
16 december 2017 Kerstconcert Schagens Harmonie en Fanfare Samen Voorwaarts
16 december / 20:00 - 16 december / 22:00
16 december 2017 Keltisch kerstconcert: Celtic Christmas 2017
16 december / 20:30 - 16 december / 22:30

Zoeken